V DUATLÓ DE MUNTANYA DE FOLGUEROLES

0
28

FOLGUEROLES ACULL EL PROPER DIUMENGE EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ DE MUNTANYA
La secció de triatló de Club Natació Vic-Etb , dins dels actes de commemoració del 50 aniversari de l´Entitat, organitzarà aquest proper diumenge el Campionat de Catalunya de duatló de muntanya i serà la 5ª edició del duatló de Folgueroles i també la 7ª prova puntuable de la LLiga Nacional.El tret de sortida es donarà a les 10.30 del matí des de la cèntrica Plaça Verdaguer, començant amb 6 kilòmetres de cursa a peu en un recorregut d´anada i tornada fins la poblaciò de Sant Julià de Vilatorta| un traçat a on el 99% es per camins de terra i corriols, tot seguit 20 kilòmetres de ciclisme de muntanya (Btt) assolint una altura màxima de 836 metres i totalitzant un desnivell acumulat de 626 metres i per acabar de nou amb una cursa a peu de 3 kilòmetres fins a creuar la línea d´arribada instal.lada al mateix punt de la sortida (Plaça Verdaguer).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari