Rosa Morató, Rècord d\’Espanya de 10 Km en Ruta Carles Castillejo, Rècord de Catalunya de 10 km en Ruta

0
118

Aquest dijous 31 de desembre s’ha disputat la Sant Silvestre Barcelonesa, Cursa dels Nassos – Gran Premi Ibercaja, darrera prova atlètica de l’any 2.009. En aquesta edició s’ha batut el rècord de participació amb 9.000 participants inscrits.
Els atletes catalans han acabat la temporada amb unes grans prestacions, com ho demostra la victòria de Rosa Morato (VTiM) a la categoria femenina aconseguint també el Rècord d’Espanya en Ruta amb un temps de 32’06”. També la victòria a la categoria masculina de Carles Castillejo (CD AA) amb un temps de 28’41” que representa un nou Rècord de Catalunya de 10 km en Ruta.| A la categoria masculina, Mohamed Blal (Marroc) i Fernando Silva (Portugal) s’han classificat en segona i tercera posició. En dones, Ana Dias (Portugal) i Beatrice Jepchumba (Kenya) han pujat al pòdium amb la corredora de Navarcles.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada