Aquest diumenge, la Cursa de Sant Silvestre del Masnou fa trenta anys

0
109

La Cursa comptarà amb la presència del corredor d\’èlit Roger Roca Dalmau
La Cursa de Sant Silvestre, la més antiga de Catalunya, arriba enguany a la trentena edició i tindrà lloc aquest diumenge, 27 de desembre, a partir de les 11 h. El nombre màxim d\’inscripcions a la cursa d\’adults era de 800 participants i les inscripcions ja estan tancades. Pel que fa a la cursa infantil, es podran realitzar inscripcions el mateix dia de l\’activitat, una hora abans que comenci. Enguany, la XXX Cursa de Sant Silvestre comptarà amb la presència del corredor d\’elit Roger Roca Dalmau, del Club Strands, un esportista que compta amb una trajectòria professional destacada, ja que, entre d\’altres, ha estat Campió d\’Espanya absolut de Marató (2005) i Campió de Catalunya absolut de Marató (2009).| La cursa, amb sortida i arribada al port esportiu, és de caràcter festiu i anima a gaudir de l\’esport persones de totes les edats, corrent o caminant, cadascú dins les seves possibilitats, i és una manera de dir adéu a l\’any vora el mar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada