VI DUATLÓ DE MUNTANYA DE PALLEJÀ

0
33

VICTORIES PER ERIK DIAZ (C.N. REUS PLOMS) i NURIA LAUCO (CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS) EN UN MATÍ MOLT FRED
Pallejà en un matí assolellat però amb molt de fred (-2º) va acollir la quarta prova de la LLiga Nacional de duatlons de muntanya , amb una nova organització molt acurada per part del Club Ciclista Pallejà.La sortida es va dornar puntualment a les 10 del matí del passat diumenge , de l´Av. Generalitat al davant mateix del Castell de Pallejà , per començar amb una cursa a peu de 5.000 metres pel casc antic de la població abans d´enfilar-se direcció a la muntanya , tot seguit 21 kilòmetres de ciclisme de muntanya , un traçat molt tècnic que va fer les delicies dels duatletes més \”bikers\” completant un desnivell acumulat de 1.257 metres i assolint el sostre del duatló a 285 metres d´altitud , arribant a l´alçada de les torres de comunicació, per acabar uns darrers 2.500 metres de cursa a peu , conbinant també asfalt i camins de terra.| En el aspecte purament esportiu a la categoria masculína ,amb una participació de 267 duatletes , es va viure una victòria amb molta superioritat ja que el guanyador absolut , que suma la seva tercera victòria i segona consecitiva a la LLiga , ERIK DIAZ (Club Natació Reus Ploms) es va mantenir sol al cap davant de la competició desde el tret de sortida , creuant la línia de meta amb prop de tres minuts d´avantatge al segon classificat RICARD CALMET (Club Natació Reus Ploms) siguen el tercer graó del podi per SEBASTIÀ CATLLÀ (Penya Ciclista Bonavista). Dins de la classificació per equips : 1º CLUB NATACIÓ REUS PLOMS (Diaz-Calmet-León) 2º C.E. PEDALA.CAT BALAGUER (Balague-Adan-Utges) 3º CLUB TRIATLÓ VALLIRANA (Barbero-Pallarés-Romero). Així mateix a la vessant femenina , amb una participació de 15 noies , la guanyadora -l´actual líder del rankíng Català- NURIA LAUCO (CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS) va creuar la línia de meta en gairebé 5 minuts per davant de MIREIA SANTESMASES (CLUB NATACIÓ REUS PLOMS) i tercera la seva companya de Club JUDIT CASAS. El duatlons de muntanya tenent la seva continuitat el proper diumenge a Cabrils ,serà la seu de la cinquena prova de la LLiga Nacional.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari