27a CURSA DE L’INDIOT a Mollerussa

0
63

Recordem que el dissabte, dia 26 de desembre es realitzarà la “27a CURSA DE L’INDIOT”, a la plaça Manuel Bertrand a les 11 del matí.
Recordar-te que tanquem la inscripció on-line el dimecres dia 23 de desembre o bé quan s’arribi als cinc-cents corredors. El mateix dia de la cursa, el 26 de desembre, la recollida de pitrals serà de 9.30 a 10.30 h per la cursa de les categories dels sèniors, veterans i juvenils. A partir de les 10.30 h les inscripcions on-line d’aquestes tres categories quedaran anul·lades i s’haurà de fer la inscripció de nou.| Tots els inscrits rebreu una bossa d’obsequis per participar en aquesta cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari