27a CURSA DE L’INDIOT a Mollerussa

0
103

Recordem que el dissabte, dia 26 de desembre es realitzarà la “27a CURSA DE L’INDIOT”, a la plaça Manuel Bertrand a les 11 del matí.
Recordar-te que tanquem la inscripció on-line el dimecres dia 23 de desembre o bé quan s’arribi als cinc-cents corredors. El mateix dia de la cursa, el 26 de desembre, la recollida de pitrals serà de 9.30 a 10.30 h per la cursa de les categories dels sèniors, veterans i juvenils. A partir de les 10.30 h les inscripcions on-line d’aquestes tres categories quedaran anul·lades i s’haurà de fer la inscripció de nou.| Tots els inscrits rebreu una bossa d’obsequis per participar en aquesta cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada