St. Silvestre Manlleuenca

0
92

Des de el Club Olímpic Manlleu, us donem a conèixer la celebració de la 23ª edició de la \”St. Silvestre Manlleuenca\”, prova que tindrà lloc com sempre el dia 31 de desembre a les 19 hores, amb sortida i arribada a l\’Avinguda de Roma de Manlleu. Us adjuntem programa de la mateixa. Agraïriem que ens fessiu les inscripcions per adelantat al tlf. 93.851.22.98 o al e.mail atletisme@olimpicmanlleu.com Podeu consultar la nostra web www.olimpicmanlleu.com
US HI ESPEREM INSCRIPCIONS GRATUITES Club Olímpic Manlleu

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada