Rosa Maria Morató, Subcampiona d\’Europa

0
123

Els equips espanyols de camp a través han obtingut uns excel·lents resultats al Campionat d\’Europa de Cros que s\’ha celebrat aquest diumenge 13 a Dublín. Destaca sobretot, la medalla d\’argent individual aconseguida per Rosa Maria Morató a la categoria femenina, millorant en un lloc la medalla de bronze aconseguida l\’edició de 2.007 a Toro. L\’equip espanyol femení ha obtingut el tercer lloc per equips, on també participava Gemma Barrachina que ha entrat la treta-vuitena. | En homes, Espanya ha aconseguit el títol continental absolut amb gran autoritat. En aquesta categoria la victòria ha estat per l\’atleta espanyol Alemayehu Bezabeh, on el català Ayad Lamdassem s\’ha classificat en quarta posició, igualant l\’excel·lent resultat aconseguit la temporada passada a Brussel·les, i Carles Castillejo s\’ha classificat en el lloc trenta-cinc.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada