CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
117

Aquest diumenge 13 de desembre s\’ha celebrat l\’edició quaranta-tres del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. Juan Carlos Higuero (Promoaranda) i l\’atleta kenyana Beatrice Jepchumba han estats el guanyadors de les curses internacionals absolutes.| A la categoria femenina, Natàlia Rodríguez (CG Tarragona) no ha pogut reeditar la victòria aconseguida l\’edició anterior i s\’ha classificat en una magnífica segona posició, seguida de Lídia Rodríguez (ISS l\’Hospitalet) tercera, i Míriam Ortíz (ISS-l\’Hospitalet) que ha quedat quarta. En homes, Mohamed Benhmbarka (CA BiB) s\’ha classificat en segona posició per davant dels kenyans Cosmers Kemboi i Barnaba Sigei, tercer i quart respectivament. José Luis Blanco (CA La Sansi) s\’ha classificat en una meritòria cinquena posició i Driss Lakhouaja (AAC) en la sisena.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada