1ª ECO MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC

0
87

Ja estan obertes les inscripcions per la 1ª ECO MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC
Aquest passat Divendres 13 de Novembre de 2009, han estat ja obertes oficialment les inscripcions per la I ECO MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC. A través de la web: osonacorre.cat, podeu ja apuntar-vos per la cursa que serà el proper Diumenge 20 de Desembre de 2009.| Ho podeu fer accedint a la pàgina que apareix a l’inici del blog, recordeu que l’últim dia per poder inscriure es el 17 de Desembre, o be quan arribem a les 800 inscripcions, per tant no espereu a l’últim dia a tramitar la inscripció. Trobareu tota la informació sobre la cursa a: osonacorre.cat Link: http://osonacorre.cat/eco-mitja-marato-oson-corre-ciutat-de-vic/

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada