Preparació d\’un atleta popular per a la competició

0
99

El proper dia 26 de novembre, dijous, a les 20:30 s\’organitza la tercera xerrada esportiva organitzada per la secció d\’atletisme del Cerdanyola C.H. amb la col.laboració de La Carpa Sant Cugat i La Sansi de Lloret de Mar sota el títol :Preparació d\’un atleta popular per a la competició. Els ponents seran en Josep Mª Antentas (vicepresident de la Federació catalana d\’atletisme), Josep Lluis Blanco (Atleta d\’èlit), Marcos Hirsch (Preparador físic-manager de Jorge Lorenzo), Miquel Pucurull (Atleta popular) i Esteban Gimenez (Entrenador Nacional). L\’assistència serà gratuita a tot qui dessitgi assistir, cal confirmació previa a xavi.mimo@coac.net o al telèfon 93 675 66 11. Al finalitzar l\’acte hi haurà un pica-pica i sorteig de material per a tots els assistents a més de diferents sorpreses.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada