El cros OPEN de Sant Boi dona bitllets Spanair de premi

0
113

El cros de Sant Boi en la seva versió OPEN que tindrà lloc el proper diumenge 22 de novembre al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi regala dos bitllets d\’avio SPANAIR (la nova companyia catalana d\’aviació) a cadascun dels guanyadors masculins i femenins per anar a la península o Illes Balears i Canàries. Inscripcions obertes al web www.atletisme.cat. Ara mateix ja hi ha més de 200 inscrits a la modalitat OPEN, alguns d\’aquests també estan inscrits als 10K de la Sagrera el mateix matí de diumenge, dins el repte \”Antonio Sevillano\” que ha proposat la organització de la Lliga: 10 + 10 (homes i dones) inscripcions gratuïtes a la Mitja de Sitges 2010, als que tinguin millors puntuacions diumenge 22 corrent la cursa de la Sagrera (10:00 am) i el cros categoria open de Sant Boi (13:00 pm). Les inscripcions no seran transferibles.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada