El 42.195 per a la rifa de Nadal ja està a la venda.

0
62

El tradicional número 42.195 que en Josep Maria Conesa ven cada any per a la rifa de Nadal, ja està disponible a Can Conesa, Casanoves, 22. No tardeu en passar doncs s’acaben més ràpidament que les inscripcions a les curses de 10K de Barcelona. El mateix Josep Maria, organitza amb el club Esport i Natura els tradicionals 10k de Sant Antoni que enguany farà l’edició 32 amb nou recorregut. La data, el proper 24 de gener de 2010, tercera cursa de la Challenge 10K. Les inscripcions per a la cursa ja estan obertes i no dubteu que abans de final d’any ja s’hauran exhaurit.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada