IV cursa atlètica Memorial Alcalde Evaristo. Pont de Vilomara. 1 Novembre.

0
109

Amics atletes, el Pont de Vilomara i Rocafort està apunt per acollir la IV edició de la cursa atlètica Memorial Alcalde Evaristo el proper diumenge 1 de novembre a les 11 del mati, i a les 10 les dues curses de promoció. S’han fet petits canvis en el circuit (zona de sortida i arribada) però la cursa manté la seva essència de transcorre entre la natura, primer per la llera del riu i mes tard endinsant-se al boscos de Roviralta. Obsequi un rellotge cronometre per tots els participants a la cursa de 10 km. I una samarreta Mcdonals per tots els atletes de les curses de promoció. Us esperem a tots el proper 1 de Novembre per viure una excel•lent matinal d’atletisme.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada