IV cursa atlètica Memorial Alcalde Evaristo. Pont de Vilomara. 1 Novembre.

0
56

Amics atletes, el Pont de Vilomara i Rocafort està apunt per acollir la IV edició de la cursa atlètica Memorial Alcalde Evaristo el proper diumenge 1 de novembre a les 11 del mati, i a les 10 les dues curses de promoció. S’han fet petits canvis en el circuit (zona de sortida i arribada) però la cursa manté la seva essència de transcorre entre la natura, primer per la llera del riu i mes tard endinsant-se al boscos de Roviralta. Obsequi un rellotge cronometre per tots els participants a la cursa de 10 km. I una samarreta Mcdonals per tots els atletes de les curses de promoció. Us esperem a tots el proper 1 de Novembre per viure una excel•lent matinal d’atletisme.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari