Sessió gratuïta d\’activitats de muntanya i fondistes el dissabte 31 d\’octubre

0
84

Els amants dels esports de muntanya estan d\’enhorabona perquè Can Caralleu oferirà una sessió gratuïta d\’activitats de muntanya i fondistes el proper dissabte 31 d\’octubre d\’11 a 14.30 hores.
Per poder participar en aquesta sessió cal portar roba d\’esport, calçat per a carrera i peus de gat per al Boulder. L\’entrenament es farà en la pista de tartà, zona d\’escalfament, la pineda i el boulder. Aquesta activitat és gratuïta tot i que caldrà dipositar 5 euros que es retornaran als assistents el dia de l\’activitat. La inscripció es fa a recepció de Can Caralleu i el termini està obert fins al 31 d\’octubre.| Ara és el moment de posar-se les piles i provar una activitat en la que Can Caralleu n\’és tot un referent. Participa-hi!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada