Roda de premsa de presentació del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme

0
32

Els amants del triatló centraran la seva atenció en el Maresme el proper diumenge 4 d\’octubre amb motiu de la celebració del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Prop de 2.000 triatletes de 38 països intentaran superar el seu rècord personal en les modalitats de natació (3.800 metres), ciclisme (180 kilòmetres) i cursa a peu (42.195 kilòmetres). La celebració d\’aquest esdeveniment repercutirà en el trànsit tota vegada que la carretera Nacional II (entre Calella i El Masnou) restarà tallada a la circulació entre les 6.30h i les 18.30h.| L\’organització del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme compta amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca –i en especial el de Calella, municipi on comencen i acaben les tres proves esportives-, el Consorci de Promoció Turística del Maresme i el Consell Comarcal. També hi dóna suport Turisme de Catalunya. El proper dimecres, 30 de setembre, a les 12.00h s\’informarà en roda de premsa sobre el desenvolupament previst per al I Challenge Costa de Barcelona-Maresme, la seva repercussió i les mesures que s\’han adoptat en el territori per intentar causar les mínimes afectacions possibles a la població. Hi intervindran: el president del Consell Comarcal, Josep Jo; el president del Consorci de Promoció Turística i alcalde de Calella, Josep Maria Juhé; el director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs; i el director general del grup Evolution (organitzador esportiu del triatló), Roberto Mondéjar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari