Milla popular INSOC-CEG Terrassa (barri de Guadalhorce)

0
41

Jaume Leiva C.A.Blanc i Blau i Anna Cos del C.N.Terrassa guanyadors de la primera edició de milla popular INSOC-CEG Terrassa (Barri de Guadalhorce),
La milla va tenir una participació de 200 atletes, es va disputar per un circuit urbà de 2 voltes, les marques discretes per la duresa del recorregut, Leiva es distancio de sud adversaris des del seu començament, en la categoria femenina Anna Cos va distanciant a les seves adversàries a partir de la segona volta, esperant en els últims metres a Carme Ballesteros per entrar meta ambdues de la mà.| General masculina. 1r Jaume Leiva C.A.Blanc i Blau 4:36 2n Ramon Morgó Independent 4:48 3r Abdolali Bouchikhi C.A.Mollet 4.51 4t Bartolomé Chamorro Califòrnia Sports 4.56 General femenina. 1 ª Anna Cos C.N.Terrassa 6.20 2 ª Carmen Ballesteros Califòrnia Sports 6.20 3a Raquel Medina U.A.Terrassa 6.25

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari