Lliga d\’Internautes 2009

0
88

Sergi Enriquez i Txell Calduch primers
Canvis de líder constants al apartat masculí de la Lliga, doncs els participants amb millors promitjos estan arribant a les 14 curses. Aquesta setmana es en Sergio Enriquez. En noies el primer lloc es clar i Txell Calduch farà un rècord impossible de superar doncs pot arribar als 2400 punts sobre 2400 si fa una cursa més abans d’acabar l’any. A la cursa Behobia-San Sebastian tenen inscripció premi de la Lliga i han confirmat: Antonio Sevillano, Vicenç Sole, Francesc Diaz Plata, Daniel Amado, Pedro Juan Vilaseca Gesteiro, Ernest Sans Romeu, Jordi Miró, Daniel Pons i Pomareda i Francisco Villodres| Alèxia Patiño, Elena Segura, Carme Cozar, Guadalupe Ortiz de Landazuri, , Pilar Royo Güell i Irene Rodriguez Güell

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada