Lliga d\’Internautes 2009

0
30

Sergi Enriquez i Txell Calduch primers
Canvis de líder constants al apartat masculí de la Lliga, doncs els participants amb millors promitjos estan arribant a les 14 curses. Aquesta setmana es en Sergio Enriquez. En noies el primer lloc es clar i Txell Calduch farà un rècord impossible de superar doncs pot arribar als 2400 punts sobre 2400 si fa una cursa més abans d’acabar l’any. A la cursa Behobia-San Sebastian tenen inscripció premi de la Lliga i han confirmat: Antonio Sevillano, Vicenç Sole, Francesc Diaz Plata, Daniel Amado, Pedro Juan Vilaseca Gesteiro, Ernest Sans Romeu, Jordi Miró, Daniel Pons i Pomareda i Francisco Villodres| Alèxia Patiño, Elena Segura, Carme Cozar, Guadalupe Ortiz de Landazuri, , Pilar Royo Güell i Irene Rodriguez Güell

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari