Deu mil corredors omplen el centre de Barcelona

0
64

Ilias Fifa, en categoria masculina, i Hasna Bahom en femenina, vencedors de la Cursa de la Mercè
Més de deu mil atletes de totes les edats i condicions han participat avui en la trenta-unena Cursa de la Mercè. Ilias Fifa ha aconseguit la victòria en la categoria masculina amb 30 minuts i 7 segons. En la femenina, la primera en arribar a la meta ha estat Hasna Bahom, guanyadora també l\’any passat, que ha fet la cursa en 36 minuts i 39 segons. Enguany, els cinc euros de la inscripció s\’han destinat a projectes solidaris. En concret, aniran a parar a projectes esportius i socials que desenvolupa a Dàkar i Thies (Senegal) l\’Associació per les Nacions Unides a Espanya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada