VI Tetratló de Santa Tecla

0
30

Un any més, coincidint amb les festes de la nostra ciutat, el CA Tarragona organitza la VI edició de la Tetratló de Santa Tecla el proper dissabte 19 de setembre, a partir de les 10 del matí, en les pistes municipals de Camp Clar. Es disputaran dues competicions, una per nens i una altra per adults. La competició infantil s\’iniciarà ales 10h i constarà de les proves de 60 llisos, salt de llargada i llançament de pilota. | A continuació, sobre les 11.30 donarà inici la competició per als més grans, que hauran de disputar els 100 metres llisos, el Salt de Llargada, el Llançament de Pes i acabaran amb els 1000 metres llisos (800 llisos per a les fèmines). A partir dels punts assolits en cada prova en funció de la marca i l\’edat, s\’establirà una puntuació segons taules de la IAAF, amb coeficients per als atletes veterans per a cada prova i amb la suma dels punts de totes les proves es realitzarà la classificació final. La participació és oberta a tothom, no cal ser soci del club ni haver practicat mai l\’atletisme per participar, tan sols ganes de passar-hoo bé fent esport. Les inscripcions (totalment gratuites) podran fer-se el mateix dissabte, o bé a través de la pagina web del club (http://www.clubatletismetarragona.com/Tetratlo) en la que trobareu tota la informació referenet a aquesta competició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari