Presentació de la imatge de la XXIV Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga

0
29

La cursa se celebrarà el 7 de febrer de 2010
El proper dimecres 16 de setembre, a les 18 hores, a la Sala de Plens de l\’Ajuntament de Granollers tindrà lloc la presentació de la imatge de la XXIV Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga, el disseny de la qual és obra de Vicenç Viaplana. En la roda de premsa hi seran presents representants municipals de les poblacions per les quals discorre aquesta prova, a banda dels responsables de l\’organització.| Recordeu: Presentació de la imatge de la XXIV Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga Dimecres 16 de setembre, a les 18 h Ajuntament de Granollers. Sala de Plens.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari