Nike organitza una vintena de carreres en cinc ciutats el 24 d\’octubre

0
34

Les ciutats de Barcelona, Madrid, Sant Sebastià, Tarragona i València albergaran el dia 24 d\’octubre una vintena de carreres de la segona edició de la \’Nike Human Race\’, que l\’any passat va reunir unes 780.000 persones en proves atlètiques a tot el món. Les inscripcions ja s\’han obert a tot el món per a una carrera que en qualsevol de les ciutats que se celebri estarà fixada en 10 quilòmetres. De fet, la peculiaritat d\’aquesta prova és que serà virtual i presencial.| A més de les ciutats espanyoles, la prova d\’àmbit mundial es correrà també a Nova York, Los Ángeles, Roma, Londres, Buenos Aires, entre moltes altres, encara que qualsevol atleta que ho desitgi podrà estar connectat a la carrera que vulgui a través d\’un sistema informàtic que, unit a un \’kit\’ i a un Ipod, podrà sumar el seu temps en la classificació global. A Barcelona, la capital catalana organitzarà nou carreres en quatre punts diferents i a diferents hores: Parc de la Ciutadella Mar Bella, Parc de Montjuïc i Parc del Guinardó. A Madrid s\’organitzaran dues carreres en els següents escenaris: Las Rozas i Tres Aguas, mentre que a València també s\’organitzaran dues carreres: als jardins del Túria i Paterna. A Sant Sebastià, la platja de la Concha serà on es correrà la prova, mentre que a Tarragona el punt de trobada serà l\’establiment RunnersWorld, al carrer Salvador Espriu.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari