22a MITJA MARATÓ DE MOLLERUSSA

0
86

El proper diumenge 18 d’octubre es realitzarà la “22a MITJA MARATÓ DE MOLLERUSSA”, amb sortida davant del camp de futbol. El recorregut d’aquest any tornarà a passar per les poblacions del Palau d’Anglesola, El Poal i Bellvís. Tanmateix, aquest mateix dia es correrà una cursa popular de 7 Km (1/6 marató). A través de la pàgina web podeu complementar la informació necessària:| http://mollerussa.cat/mitja Us adjuntem el tríptic informatiu. Recordar-te que tanquem la inscripció quan s’arribi als 600 inscrits a la mitja i 200 a la cursa de 7Km.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada