TORNAN EL TRIATLONS AQUEST CAP DE SETMANA

0
27

El proper cap de setmana reprenen novament les propes de triatló a casa nostra després del periode de vacances hi ha fa amb una ració doble ,el plat fort el proper dissabte a Banyoles – el bressol del triatló català – arribarà a la edició nombre vint i cuatre sota la espectacular distancia olímpica : 1.500 metres de natació a l´estany seguit de 40 Km de ciclisme de carretera i oper acabar 10 km de cursa a peu per la zona del Parc de la Draga , autèntic centra neuràlgic del esdeveniment esportiu. A l´endemà Diumenge (6-9-2009 ) per la tarda , arriba un altre clàssic com es el triatló de distancia sprint a Puigcerdà amb 750 metres de natació al centric estany de la població ,a continuació 20 Km de ciclisme recorregut d´anada i tornada Puigcerdà – Alp-Puigcerdà i finalitzant amb 5 km de cursa a peu , tota la zona de sortides, boxes i arribades es troban al Park Schierbeck.| DUATLÓ DE MUNTANYA A VILALLONGA DE TER I per acabar de completar la oferta esportiva el mateix diumenge també tenim una important prova de duatló de muntanya a Vilallonga de Ter – 2ª prova del circuit Salomon XM Duathlon Series- la ursa te un total de 46 km de competició dividits amb 16 km de ciclisme de muntanya fina la zona de transició situada al Castell dels Moros , per començar la cursa a peu de 12 km amb el pas pel refugi de Coma de Vaca i arribar fins el sostre de la duatló el cim del Balandrau de 2.590 metres de altitud i tot seguit els darrers 18 km de ciclisme de muntanya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari