ISS – L’Hospitalet ÚNIC EQUIP SITUAT ENTRE ELS TRES PRIMERS A TOTES LES CATEGORIES SEGONS LES PUNTUACIONS DELS DIFERENTS CAMPIONATS DE CATALUNYA

0
125

Per primer cop a la seva història ISS – L’Hospitalet ha aconseguit classificar a tots els seus equips (sumant puntuació masculina i femenina) entre els tres primers classificats segons les puntuacions assolides als Campionats de Catalunya disputats a l’aire lliure. La Federació Catalana d’Atletisme realitza aquestes classificacions atorgant 8 punts al primer classificat al Campionat de Catalunya, 7 al segon i així fins a 1 punt al vuitè. Es comptabilitzen totes les categories des de l’aleví fins a l’absoluta. Primers llocs s’han assolit en categoria aleví, infantil i júnior. Segona posició en categoria promesa. Finalment terceres han estat les categories absoluta, juvenil i cadet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari