Copa de Clubs avui a Mataró

0
94

Avui dimarts 4 d\’agost, se celebrarà la sisena edició de la Copa de Clubs a l\’Estadi Municipal d\’Atletisme de Mataró, organitzada pel Fútbol Club Barcelona. En aquest campionat estatal per equips participaran el Futbol Club Barcelona i l\’ISS-L\’Hospitalet tant a la categoria masculina com a la femenina, i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya a la categoria femenina. A l\’historial d\’aquesta competició, el FC Barcelona figura com a guanyador a la categoria masculina a les edicions de 2.004 i 2.005, i l\’edició passada celebrada a Alacant es va classificar en la tercera posició, tant en homes com en dones.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada