TRAIL ANETO by TrangoWorld

0
104

Després del gran èxit de la primera edició, els propers dies 1 i 2 d’agost, es portarà a terme la segona edició del Trail Aneto by Trangoworld al Valle de Benasque.
El Trail Aneto és el primer ultra trail d’alta muntanya d’autosuficiència, és a dir, una modalitat de llarga distància en muntanya, on es pot participar de manera individual o per equips. No és només un altre esdeveniment de muntanya ja que té una forta personalitat. Els participants poden escollir dos traçats que representen un gran repte personal ja que requereix un exercici de planificació i dosificació dels esforços i els recursos. Aquesta trobada és ja un punt de referència per a molts trailrunners, marxadors i muntanyistes que desitgen participar en una prova tant innovadora d’aquest tipus que posa l’accent en el respecte al medi ambient.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada