MEMORIAL MIQUEL CONSEGAL

0
247

El proper divendres 24 de juliol se celebrarà la sisena edició del Memorial Miquel Consegal, organitzat pel Club Atletisme Canaletes Sant Martí a l\’Estadi de Can Dragó de Barcelona. El festival atlètic començarà a partir de les 19,00 hores amb el salt amb perxa i es realitzaran un total de tretze proves en aquesta competició que retrà homenatge a una de les figures més significatives de l\’atletisme català. Membre destacat d\’una nissaga familiar de grans atletes i entrenadors que han estat claus pel desenvolupament de l\’atletisme català durant varies generacions. Miquel Consegal va ser atleta internacional, Campió d\’Espanya i de Catalunya i posteriorment entrenador de prestigi durant dècades.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada