MEMORIAL JULIO ÁLVAREZ

0
220

Aquest dimecres 22 de juliol s\’ha celebrat el Memorial Julio Álvarez a l\’Estadi Municipal d\’Atletisme El Congost de Manresa.
Cal destacar les actuacions de Berta Castells (VTiM) que ha vençut a la prova del llançament de martell amb un registre de 67,84 metres, Núria Ferrer (AA Catalunya) en javelina amb un tir de 49,37 metres, Ricard Parellada (ISS-L\’H) ha llançat 66,17 metres també en javelina, i José Javier Ortega (ISS-L\’H) ha vençut el pes amb 16,61 metres . Per últim, cal destacar el Rècord d\’Espanya de Veterans de llançament de disc a la categoria de M40 a càrrec de del Domingo Sánchez (ISS-L\’H) amb un registre de 51,46 m (1,5 kg ).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada