Gran Premi Internacional de les Nacions – Olla de Núria

0
22

Gran Premi Internacional de les Nacions de curses de muntanya , on poden participar tots els corredors que vulguin i defensan la seva nació, sense cap mena de limitacions. Estan confirmats corredors de les nacions de: Catalunya, Euskadi, Portugal, Mèxic, França, Andorra, Espanya, Anglaterra, Itàlia, Marroc, Veneçuela i País Valencià. Entre els corredors, 7 dels 8 campions del món que han existit en l\’història d\’aquest esport. Serà també una diada revindicativa en favor de la nostra Selecció.| Més informació a www.olladenuria.cat Gran Premi Internacional de les Nacions – Olla de Núria Tipus: Sporting Event Amfitrió: En favor la Selecció Catalana de Curses de Muntanya Data i hora d\’inici: diumenge, 19 / juliol a les 08:30 Dia i hora de finalització: diumenge, 19 / juliol a les 15:30 On: Santuari de Núria

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari