Més novetats en la XX Cursa de Malgrat de Mar

0
108

La cursa de Malgrat de Mar té com objectiu consolidar-se en el circuit de carreres de 10 km com una de les més ràpides de Catalunya i amb unes prestacions al corredor de qualitat. Per aquest motiu hem afegit les següents novetats a l\’esdeveniment: Metes volants amb premis en els quilòmetres 2 i 5. Sorteig de regals entre tots els inscrits. Gran borsa del corredor. Pàrquing gratuït al costat de les pistes. Gran ambient esportiu en tot el circuit que ja ha sigut homologat per la F.C.A. Inscripcios limitades a 500 atletes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada