Els 10K d\’Andorra del 12 de juliol ja superen els 300 inscrits

0
23

Aprofitant el pas del tour per Andorra, més de 300 corredors catalans s\’han inscrit als 10 K d\’Andorra del proper 12 de juliol. Es rècord absolut de participació. Les inscripcions segueixen obertes fins dijous a les 17 hores. Inscripcions. Es una bona oportunitat per gaudir del Tour divendres que arriba a Ordino, veure la sortida del dissabte, anar de compres per la tarde aprofitant les rebaixes i rematar el cap de setmana amb una cursa simpàtica, sense gaires pujades i final a l\’Estadi Comunal al centre d\’Andorra la Vella el diumenge, 12 a les 10 del matí. A més aquesta cursa puntúa doble a la Lliga Internet, com premi a una fidelitat d\’anys donant suport a aquesta competició que aplega les 100 curses més importants de Catalunya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari