CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10 KM EN RUTA

0
66

El proper diumenge 5 de juliol, se celebrarà la setzena edició del Campionat de Catalunya Absolut, Veterans i de Clubs de 10 km en Ruta a Pallejà, conjuntament amb la trentena edició de la Cursa de Pallejà. L\’esdeveniment atlètic, organitzat pel Club Atletisme Pallejà i l\’Ajuntament de la Ciutat, començarà a partir de les 10,00 hores, en un circuit homologat amb sortida i arribada des del Castell de la vila. El actuals campions són Roger Roca i Meritxell Calduch que es van imposar a l\’edició passada celebrada a Barcelona.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada