XX EDICION DE LA CURSA 10 KM MALGRAT

0
124

Nou format en la XX edició de la cursa 10 km de Malgrat de Mar que es celebrarà el 9 d\’agost a les 8:30.Nou circuit completament pla, sortida i arribada a les pistes d\’atletisme situades enfront de la platja. Metes volants amb premi en els quilòmetres 2 i 5. Tots els serveis al corredor: pàrquing gratuït, vestuaris amb dutxes i serveis, fruita i gelats a l\’arribada, borsa de corredor. Tota la informació en www.camalgrat.com Organitzat pel Club d\’Atletisme Malgrat amb la col.laboració de l\’Ajuntament

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada