ALEXANDRA PANAYOTOU TORNA AVUI A CATALUNYA

0
28

AMB MÉS DE 1.500 QUILÒMETRES RECORREGUTS
Lleida espera a l’ultramaratoniana grega que corre per promocionar Barcelona 2010 amb una gran rebuda
Alexandra Panayotou porta ja recorreguts més de 1.500 quilòmetres i està a menys d’una setmana d’arribar a la línea de meta del seu extraordinari desafiament a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. L’ultramaratoniana grega porta ja més de tres setmanes corrents (va sortir de Montjuïc el 6 de juny). Avui entrarà de nou a Catalunya i arribarà a Lleida, on l’espera una gran rebuda. L’atleta grega ha passejat en nom de Barcelona 2010 per mitja Espanya.| Els 2010 quilòmetres que es va proposar cobrir en un mes estan a punt de ser superats. Després del calvari de la zona de Llevant, la calor sufocant d’Aragó, les visites d’en Barni, la mascota de Barcelona 2010, la companyia de Martín Fiz a Vitòria i l’arribada de la seva mare a l’etapa de Huesca, Panayotou està a punt de culminar la seva proesa. Se l’espera el dia 6 de juliol, el proper dilluns, a Barcelona, on el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 i l’Institut Barcelona Esports li preparen alguna sorpresa. Fins el final de la seva aventura, el programa que li queda a la fondista grega resident a Barcelona és el següent: 30 Juny Monte Julia – Lleida 1 Juliol Lleida – Agramunt 2 Juliol Agramunt – Valmania 3 Juliol Valmania – Santpedor 4 Juliol Santpedor – Viladrau 5 Juliol Viladrau – Lloret de Mar 6 Juliol Lloret de Mar- Barcelona El programa ha patit alguna variació. Alexandra vol evitar en la mesura del possible el trànsit pròxim a les grans ciutats por la seva pròpia seguretat i per garantir un millor accés i aparcament, ja que l’autocaravana que l’acompanya ha d’estar sempre al seu costat. Als nous plans apareix un final d’etapa nou, a Lloret de Mar, on José Luis Blanco, subcampió europeu de 3.000 obstacles, es disposa a acompanyar-la durant, al menys, 10 quilòmetres amb un nodrit grup de corredors de la zona.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari