CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
69

El proper dimecres 24 de juny se celebrarà la setzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi El Congost de Manresa, organitzat pel Club Atlètic Manresa. Aquest campionat el disputen els clubs classificats de la Lliga Catalana de Clubs, més els clubs que han participat a la Divisió d\’Honor i la Primera Divisió del Campionat d\’Espanya de Clubs. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el Futbol Club Barcelona, el Medilast Sport Lleida, l\’ISS-L\’Hospitalet, el CA Laietània i el CA Manresa, participen tant a la categoria masculina com a la femenina. La Joventut Atlètica de Sabadell i el CA Castellar ho faran a la categoria masculina, i Pratenc AA i el CA Igualada a la femenina. L\’actual campió és el FC Barcelona que es va imposar a les dues categories l\’edició passada celebrada a Igualada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada