CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS DE VETERANS

0
75

El CA Manresa, Campió en homes i dones
Aquest dissabte 20 de juny, s\’ha disputat el Campionat d\’Espanya de Clubs de Veterans a Pereiro de Aguiar, Orense. El Club Atlètic Manresa ha aconseguit el títol tant a la categoria masculina com a la femenina. El Barcelona Atletisme s\’ha classificat en cinquena posició a la categoria femenina. Campionat d\’Espanya Júnior i Promesa de 10.000 m Adrià Vila, Medalla de Bronze| Conjuntament amb el Campionat de Clubs de Veterans s\’ha realitzat el Campionat d\’Espanya Júnior i Promesa de 10.000 metres, on l\’únic participant català, Adrià Vila (CAP A), s\’ha classificat en la tercera posició de la categoria júnior amb un temps de 33\’18”50.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada