JOCS EMPRESARIALS DEL VALLES.

0
179

Cursa General 6k Femenina: Paula Fritzsche Cerdanyola club Hoquei Masculina Dimichell Gonzalez JAS Cursa a peu – Infantil: 1. Hugo Calvo Cerdanyola club Hoquei 2. Sara Mimó Cerdanyola club Hoquei 3. Josep Casas – Masculí, menys 40 1. Dimichell Gonzalez del Cerdanyola club Hoquei 2. David Zarroca Cerdanyola club Hoquei 3. Francesc Guallar de TAVER – Masculí, més de 40 1. Enric Ernandez del THAU St. Cugat 2. Jaume Solaní de ILER LASER 3. Josep Anton Garcia de GIR CONTROL – Femení 1. Paula Fritzsche Cerdanyola club Hoquei 2. Begoña Aguilera de THAU St Cugat. 3. Alba Manzanares de ILIMIT

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada