L’associació esportiva CoRReDoRS.CaT demostra setmana a setmana que va creixent.

0
55

Aquest diumenge l’equipació taronja va omplir els carrers de Pineda i CoRReDoRS.CaT es va endur el premi al grup més nombrós. Un nou trofeu per l’associació, acoseguit amb l’esforç de tots aquells que ahir van passar un matí calorós sobre l’asfalt de Pineda. Un esforç de tots els correcats, que com a corredors populars, surten a disfrutar setmana a setmana a curses per tot arreu, i que acullen cada vegada més nou vinguts que entren a l’associació i que difícilment en volen sortir.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada