FINAL CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS

0
29

Aquest cap de setmana, 6 i 7 de juny, s\’ha celebrat la tercera i última jornada del Campionat d\’Espanya de Clubs a les categories de Divisió d\’Honor, Primera i Segona Divisió. Els campions estatals han estat el València Terra i Mar en categoria femenina, i el Platges de Castelló a la masculina.| A la Divisió d\’Honor, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya s\’ha classificat en la quarta posició a l\’encontre pel títol de la categoria femenina que s\’ha celebrat a València. Seguint amb dones, l\’ISS-L\’Hospitalet ha obtingut una magnífica segona posició a l\’encontre disputat a Santander i amb aquest resultat aconsegueix la permanència en la Divisió d\’Honor. A la categoria masculina, l\’únic representant català, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, malauradament no ha pogut evitar la tercera posició de l\’encontre per a eludir el descens i amb aquest resultat baixarà de categoria. A la Primera Divisió, només teníem un participant català, l\’ISS-L\’Hospitalet, que ha disputat l\’encontre pel títol i l\’ascens a Andújar, i s\’ha classificat en tercera posició. A la Segona Divisió, a l\’encontre octogonal de la categoria masculina, la Joventut Atlètica de Sabadell s\’ha classificat en tercera posició, i el Cub Atlètic Manresa en la vuitena. A la categoria femenina, el Centre Atlètic Laietània, s\’ha classificat en tercera posició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari