Templers tornarà a ocupar els carrers de Lleida

0
81

Lleida acollirà la tercera edició de la Cursa dels Templers, que tindrà lloc el proper diumenge dia 21 de juny i que organitza Km0 Ponent i l’Ajuntament de Lleida. La cursa començarà a les 9.30 del matí i repetirà el circuit urbà de 10 km de les dos anteriors edicions, amb sortida i arribada al Castell Templer de Gardeny, i que han consolidat la prova com la més participativa de Ponent. Les inscripcions ja es poden fer des del web de la prova: www.templers.cat i es limitaran a 800 atletes. La cursa tindrà puntuació doble a la Lliga Internet-ChampionChip.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada