I Cursa a Peu pel CAR de Sant Cugat

0
23

Les instal•lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès seran la seu del a primera edició de la Cursa a peu pel CAR de Sant Cugat, que tindrà lloc durant el matí del pròxim dissabte 13 de juny. Aquesta competició atlètica es divideix en tres proves per categories: una infantil -d’un quilòmetre- (de 7 a 11 anys), la juvenil -de tres quilòmetres- (de 12 a 15 anys) i cursa absoluta –de sis quilòmetres- (a partir dels 16 anys). La competició queda integrada dins dels Jocs Empresarials del Vallès. Els participants que arribin a les primeres posicions donaran punts a les seves respectives empreses de cara a la classificació final dels Jocs.| Lloc: Pista d’atletisme del CAR de Sant Cugat. Hi haurà 3 sortides. Sortida a les 10:00h: de 7 a 11 anys (1 Km). Sortida a les 10:10h: de 12 a 15 anys (3 Km). Sortida a les 10:20h: a partir de 16 anys (6 Km). Segons el nombre d’inscrits la 2ª i 3ª sortida ho faríem a la vegada. Es correrà per la pista d’atletisme i el circuit intern del CAR de Sant Cugat. Hora de finalització de les 3 proves: 10:55h. Inscripció: 5€ per corredor. Els participants de les categories infantils i juvenil no paguen inscripció. Reglament – S’aplicarà el reglament de la Federació Catalana de Curses populars. – S’entregaran uns pitrals numerats pels participants. – Cada empresa pot inscriure als corredors que vulgui. – Es recomana portar calçat esportiu adient. – Hi haurà beguda per tots els participants a l’acabar la cursa. Hi haurà premis per categories i sexe als 3 primers. – Categoria 1, de 16 a 30 anys. – Categoria 2, de 31 a 40 anys. – Categoria 3, de 41 a 50 anys. – Categoria 4 de 51 a 60 anys. – Categoria 5, més de 60 anys. – Categoria nens i joves les categories seran cada 2 anys. L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació o la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d’aquesta. No obstant l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari