CARRERES DE RESISTÈNCIA ULTRAFONS: MATAGALLS – MONTSERRAT

0
26

VÈRTICRUNNERS ENTRENAMENT GUIAT i CONFERÈNCIA SOBRE: CARRERES DE RESISTÈNCIA ULTRAFONS MATAGALLS – MONTSERRAT
DATA: Dissabte 20 de juny del 2009
DIRIGIT: Entrenador: Ricard Vila Conferència: Txesc Terés i Ricard Vila Corredors guia: Txesc Terés, Jaume Puig, Josep Rovira, Bernat Gil Logística – avituallament: Ester Nacenta, Jordi Núñez, Ricard Vila
NIVELL: Dirigit a corredors – runners – practicants de marxes de resistència i ultrafons amb una condició física de base i diferents objectius a la Matagalls, des de 10h fins a 24h, que vulguin fer un entrenament en grup i guiats, amb avituallaments. Rebreu consells durant l’entrenament + una conferència + avituallament + fotocòpies i propostes de packs d’entrenament. | PROGRAMA. 10h a 14h. CACO (caminar – córrer). Amb grups de diferent nivell conduits per un corredor – guia. St.Llorenç – Matadepera (trasllat amb cotxe a l’inici). 15h-16h. Dinar. Sorteig de material. 17’30h a 19h. Xerrada tècnica sobre Material – Logística – Ritme de la cursa – Entrenament – entrega de documentació. Txesc Terés i Ricard Vila. 20h-24h. 2º CACO amb frontal igual que al matí, guiats i grups de nivell. Matadepera – Vacarisses – Monistrol (tornar a l’inici amb cotxes). El lloc de trobada dels CACOS – Dinar s’avisarà als esportistes inscrits. Podeu assistir al dos entrenaments + conferència o a un sol entrenament + conferència. MATERIAL NECESSARI. Equip, calçat i roba de running per córrer de dia i de nit Gorra – Olleres de sol i frontal Ronyonera + bidons o camel back (aigua + beguda isotònica) Botelles i bidons d’aigua pels avituallaments i final de l’entrenament Barreta energètica + gels Crono i pulsímetre Pals optatiu PREU. Membre verticrunners 10€ (tot el dia, dinar exclòs) No membre verticrunners 15€ (tot el dia, dinar exclòs) INSCRIPCIÓ. Confirmar via e-mail a verticrunners@gmail.com abans del dia 17 de juny del 2009, adjuntant el full d’inscripció degudament omplert, i amb el corresponent ingrés al número de compte: LA CAIXA 2100 1047 93 0200161208. CONTACTE I INFORMACIÓ: Botigues Vèrtic. Barcelona – Sabadell – Manresa. Tel: 935116676 ( Jordi ) blog: verticrunners.blogspot.com REQUISITS: És obligatori estar en possessió de la llicència federativa de la FEEC.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari