CAMPIONAT D\’ESPANYA DE FEDERACIONS DE PROVES COMBINADES

0
111

Catalunya, Campiona en dones
El passat cap de setmana, 30 i 31 de maig, s\’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Federacions Autonòmiques de Proves Combinades a Alhama, Múrcia. L\’equip català femení s\’ha proclamat Campió d\’Espanya amb una gran superioritat sobre els altres equips. Destaca l\’actuació de Cristina Bàrcena que amb una marca de 5.852 punts, s\’ha quedat a només 8 punts del rècord d\’Espanya Absolut. Marta Miró també ha fet una gran actuació quedant en tercera posició amb 5.126 puts, i Tamara del Rio quarta amb 4.890 punts.| En homes, l\’equip català no ha pogut puntuar per equips ja que només ha finalitzat la prova Ferran Fontarnau que ha quedat cinquè amb 6.166 punts. Tot i que al completar la primera jornada, l\’equip de Catalunya anava en primera posició, però finalment Agustí Félix i Imanol Cardona no han pogut acabar el decatló.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada