CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, ALEVÍ i BENJAMÍ (Jornada prèvia)

0
90

El proper dissabte 23 de maig, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l\’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat. Les competicions es realitzaran en jornades de matí i tarda, i s\’esperen més de tres mil participacions. Es classificaran per a la Jornada Final, que se celebrarà els propers 13 i 14 de juny a Terrassa, les setze millors marques per categoria i prova, excepte als concursos i a la prova dels 1000 metres que seran dotze.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada