CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS INFANTIL i BENJAMÍ

0
84

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de maig, s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories infantil, benjamí i benjamí mixte a l\’Estadi Municipal la Muntanyeta de Calella, organitzat pel Cub d\’Atletisme Calella. El dissabte es va disputar l\’autonòmic infantil, aconseguint el títol el Club Muntanyenc Sant Cugat a la categoria femenina i el CA Manresa a la masculina. Els campionats de la categoria benjamí s\’han celebrat el diumenge, aconseguint l\’autonòmic el Club Muntanyenc Sant Cugat en nois, i el CG Tarragona, en noies. Per últim, a la categoria de benjamí mixte, el títol ha estat pel ISS-L\’Hospitalet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada