CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS INFANTIL i BENJAMÍ

0
40

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de maig, s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories infantil, benjamí i benjamí mixte a l\’Estadi Municipal la Muntanyeta de Calella, organitzat pel Cub d\’Atletisme Calella. El dissabte es va disputar l\’autonòmic infantil, aconseguint el títol el Club Muntanyenc Sant Cugat a la categoria femenina i el CA Manresa a la masculina. Els campionats de la categoria benjamí s\’han celebrat el diumenge, aconseguint l\’autonòmic el Club Muntanyenc Sant Cugat en nois, i el CG Tarragona, en noies. Per últim, a la categoria de benjamí mixte, el títol ha estat pel ISS-L\’Hospitalet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari