CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS

0
27

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de maig, s\’ha celebrat la Segona Jornada del Campionat d\’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d\’Honor i Primera Divisió. A la Divisió d\’Honor, l\’equip femení de l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, s\’ha situat en segona posició a l\’encontre disputat a Saragossa, per tant es classifica brillantment per a disputar l\’encontre final pel títol en la categoria femenina que se celebrarà el proper 6 de juny. Seguint amb dones, malauradament l\’ISS-L\’Hospitalet s\’ha classificat en la tercera posició a l\’encontre celebrat a Avilés, a només mig punt del segon classificat i, d\’aquesta manera, haurà de disputar l\’encontre per a evitar el descens. Els equips masculins del Medilast Sport Lleida i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya han celebrat el seu encontre a l\’Estadi Serrahima de Barcelona, quedant en segona posició el club de Lleida, i en quarta el barceloní. Així doncs l\’equip masculí de l\’Agrupació AC haurà de disputar el quadrangular per a evitar el descens. A la Primera Divisió, l\’ISS-L\’Hospitalet s\’ha classificat en segona posició a l\’encontre de la categoria masculina que s\’ha disputat a Saragossa, classificant-se per a disputar l\’encontre final que dona el títol de la Primera Divisió i l\’ascens a la Divisió d\’Honor.| En dones, el Medilast Sport Lleida i el CA Manresa han disputat l\’encontre a Fuenlabrada, quedant en tercera posició el club de Lleida, i en la quarta el de Manresa, assolint la permanència en aquesta categoria.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari