Rècord d\’inscrits a les curses de Collserola i Cardedeu.

0
68

Totes les curses de la Lliga segueixent creixent en participació i aquest cap de setmana tenim els 10K de Cardedeu, que ja va tancar inscripcions el dimarts amb 1100 participants i ahir, dijous, va tancar la cursa de Collserola, que té la sortida i arribada a Cerdanyola. En aquesta cursa gran participació femenina, amb el dorsal 1 Alèxia Patiño, actual primera al rànquing femení de la Lliga que tindrà com rivals dues guanyadores de la Lliga, Carme Ballesteros i Hasna Bahom. El podium femení estarà disputat. Llistat dels inscrits amb dorsal.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada