cursa d\’orientació urbana a Sabadell

0
61

Segur que alguna vegada ho has volgut provar, però no t\’has atrevit. Aquesta és la teva oportunitat. Una cursa d\’orientació urbana, per asfalt on és difícil perdre\’s i on és fàcil orientar-se. Una cursa ràpida, temps estimat del guanyador 30 o 35 minuts. No te la pots perdre. Des del Parc Catalunya fins a la Plaça de l\’Ajuntament cercant fites. Circuïts per tots els nivells i explicació prèvia pels que facin la seva primera cursa. Més informació web de la cursa: http://ues.orientacio.org/urbana2009.htm No t\’oblidis, el 31 de maig t\’esperem a Sabadell

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada