XVI MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
23

TORNA AMB MÉS FORÇA LA MILLOR MILLA DE ESPANYA
Se celebrarà el dissabte 23 de maig i comptarà amb la presència dels atletes nacionals i internacionals més detacats del moment El dissabte 23 de maig, Cornellà de Llobregat serà escenari de la gran festa anual de l’atletisme, la XVI Milla Internacional Ciutat de Cornellà-GP Diputació de Bar­celona. Una de les manifestacions més importants nacional i internacional, on s’aplegaran els atletes espanyols i estrangers més destacats del moment en el mig fons, que garantiran sense cap mena de dubte un gran espectacle. Alhora, la prova també vol que sigue una gran festa popular i per això està oberta a tothom. | Aquest esdeveniment esportiu està organitzat pel Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya amb la esponsorització de Caixa Penedès, a més daltres empreses patrocinadores. El canal autonòmic català (Canal 33) oferirà en directe la Milla In­ter­na­cional. El Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ja han començat a treballar perquè l’edició d’enguany torni a ser un gran éxit de participació popular i d’un gran nivell a les seves dues proves internacionals. Reconeixement federatiu Per cinquè any consecutiu, la prova ha estat reconeguda i distingida per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme com la millor Milla de totes que s’organitzen a l’Estat. La puntuació es realitza basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el nombre d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes participants segons les posicions en els rànquings. Un premi a l’excel·lent treball que realitza el Cornellà Atlètic, presidit per Leopoldo Duran.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari