SELECCIÓ DE MARATÓ PEL CAMPIONAT DEL MÓN

0
71

José Ríos i Nacho Cáceres al mundial de Berlín
El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes seleccionats per a participar a la prova de Marató pels propers Campionats del Món d\’Atletisme que se celebraran a Berlín del 15 al 23 d\’agost. Els seleccionats José Ríos (CA Manresa) i Nacho Cáceres (F.C.Barcelona), tindran un doble repte a Berlín, ja que en aquesta especialitat es disputa conjuntament la Copa del Món de Marató per països. I en noies només participarà la gallega Alessandra Aguilar (F.C.Barcelona).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada